keyboard_backspace Terug naar het nieuwsoverzicht

Driel is niet zomaar een dorp!

20-02-2020

Het Dorpsplatform Samen Driel is voortvarend van start gegaan. Na ruim 30 interviews en een brede dorpsenquête heeft het Dorpsplatform Samen Driel maar liefst 147 wensen en suggesties van Drielenaren mogen noteren.

Op uitnodiging van het Dorpsplatform kwamen op dinsdag 18 februari jl. ruim 80 enthousiaste Drielenaren naar De Oldenburg om de handen uit de mouwen te steken en werk te maken van alle ideeën die door de Drielse gemeenschap zijn aangereikt. Diverse werkgroepen gaan nu een aantal ingediende plannen uitwerken. Daarbij zullen de leden van het platform zoveel mogelijk ondersteuning geven, hoewel op de bijeenkomst al bleek dat de werkgroepen heel goed hun eigen regie kunnen pakken.

Op 14 april spreken de werkgroepen elkaar weer.

Driel is niet zomaar een dorp. Er gebeurt al heel veel. En er is nu extra stuwkracht op gang gekomen met als motto: “Van Driel, Voor Driel en Door Driel”. Aan enthousiasme geen gebrek. Nieuwe inwoners mengen zich met de “oorspronkelijke” Drielenaren. Schouder aan schouder worden de troefkaarten gespeeld. Geen schoppenkaarten, maar hartenkaarten. De Overbetuwse politici volgen met positieve belangstelling de ontwikkelingen in Driel en de gemeente ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van plannen.

Wordt u geprikkeld om een steentje bij te dragen? Volg dan de berichten op de site Samen Driel of op facebook Dorpsplatform Samen Driel. Of kom naar de bijeenkomst in de Oldenburg op dinsdag 14 april.