keyboard_backspace Terug naar het nieuwsoverzicht

Overbetuwe Doet: meld nu je initiatief aan!

03-03-2020

Overbetuwe Doet: meld nu je initiatief aan!

Heb jij een goed idee om jouw buurt leuker, mooier of beter te maken?
Meld jouw idee eenvoudig aan op OverbetuweDoet.nl en verzamel voldoende waardecheques om het idee uit te voeren. Zo werden al huiskamerconcerten, buurtmaaltijden en kinderactiviteiten georganiseerd, werd bijgedragen aan dorpsevenementen of gespaard voor het opknappen van speeltuintjes!

Met OverbetuweDoet.nl ondersteunt de gemeente Overbetuwe bewonersinitiatieven zonder ingewikkelde subsidieaanvragen en beoordelingscommissie. Iedereen kan een idee aanmelden en via waardecheques bepalen inwoners zelf aan welke initiatieven zij bij willen dragen. Twee keer per jaar ontvangt elk huishouden een waardecheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het beschikbare budget en is daarom niet altijd hetzelfde.

Let op: de volgende Overbetuwe Doet waardecheque valt tussen 3-11 april op de deurmat en heeft een waarde van € 7,50. Meld dus nu je initiatief aan!

Hulp nodig bij het starten van een initiatief? Er zijn mensen in uw dorp die mee willen denken, bijvoorbeeld bij de dorpsraad/ het wijkplatform, of buurtverbinders ([email protected]).
Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: [email protected],
06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).